• Ben jij een ondernemer met een financieringsvraag?
  • En richt jij jezelf op Impact ondernemerschap (SDG doelen)?
  • Wil jij al jouw zakelijke doelen realiseren tot een groot succes?

Dan ben je bij ons op het juiste adres!

.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken innovatieve, enthousiaste ondernemers met een financieringsvraagstuk op het gebied van Impact (jouw bedrijf ondersteund 1 of meerdere SDG doelen) die de waarde van media & marketing begrijpt. Jij als ondernemer weet als geen ander dat naast financiering, kennis/ ervaring in jouw branche en een goed netwerk hebben hierin, ook grote factoren zijn voor jouw succes. Sterker nog, je kunt niet zonder!

.

Wat doen wij?

Wij brengen jou als ondernemer in contact met informal investors die voor jouw onderneming meer waarde bieden, als enkel bedrijfsfinanciering. Daarnaast betrekken wij de Impact consument interactief bij dit proces, vanaf de pitch tot aan de totstandkoming van de deal, eventuele crowdfunding bij de crowd en van de (funding)realisatie van jouw product/ dienst. Zij worden ambassadeurs van jouw onderneming, bouwen interactief mee aan jouw merk en je hebt hierdoor een directe toegang tot een salesfunnel.

.

Hoe werkt het?

.

Aanvraag

Uiteraard begint alles met een pitch en een ondernemingsplan. Wij vragen de benodigde informatie van jou, zodat wij een goede beoordeling kunnen vormen of jouw aanvraag bij onze diensten en ons (informal) netwerk past. Vervolgens nemen we vanuit hier contact met je op, om een gratis intake te plannen. Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld en worden ze nooit aan derden overlegd.

.

Intake

De volgende stap is een uitgebreide kennismaking met jou, jouw onderneming en uiteraard je financieringsbehoefte. We bespreken onze bevindingen van jouw businessplan en vanuit hier bekijken we onze opties tot samenwerking, maar bespreken we ook de verschillende strategieën die nodig zijn om jouw onderneming te excelleren.

.

Begeleiding

In deze fase gaan wij intensief samenwerken. Het ondernemingsplan wordt gefinetuned, de pitch wordt voorbereid volgens de wet van neuromarketing, zodat jij als ‘een echte rockstar’ de mogelijkheid krijgt om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

.

Pitch (video)

De pitch komt online! Het moment van jouw succes. Maar ook het succes van onze informal investors en onze Impact consument. Want jouw onderneming maakt het verschil, je voorziet in een groeiende behoefte en produceert naast een Impact product of dienst, ook veelbelovende cijfers. Kortom, een ideale match voor 3 partijen!

.

Meeting Informal Investor

De informal investor die geïnteresseerd is in jouw onderneming wil een meeting met jou. Ook dit verzorgen wij uiteraard voor je, wij ontzorgen je in het gehele proces van fundraising, maken hier TV opnames van en staan je uiteraard bij in dit proces, met als focus de ‘do & don’ts’* van het realiseren van een geslaagde presentatie.

* Onze rol is de kennisgeving van ‘vraag & aanbod’ , wij geven geen enkel advies over mogelijke deals. Onze kracht zit hem in het excelleren van jouw presentatie skills & marketingdoeleinden. 

.

De Deal

De deal is rond! Maar dit is slechts het begin van jouw succes. Je gaat vanaf nu intensief samenwerken met jouw informal investor, maar ook onze samenwerking blijft voortbestaan. Want via ons platform blijf jij in contact met de Impact consument, zij worden ambassadeur van jouw merk en hierdoor creëer jij een waardevolle salesfunnel.

.

Crowdfunding

Soms is het zinvol om naast een informal investor, ook de financieringsbehoefte (deels) te bemiddelen via de crowd. Ook dit regelen wij voor jou! Via onze partner in crowdfunding plaatsen wij jouw vraagstuk. Zij zijn uiteraard AFM geregistreerd.

.

Wij geloven in de kracht van neuromarketing, sales en nieuwe media!

.

..

Meer uitleg over onze werkwijze

Online platform (consument)

Via ons platform leert de consument jou en jouw onderneming goed kennen. We creëren een vertrouwensband, een gunfactor en een beslissende rol.* De consument als ambassadeur van jouw bedrijf. Het samen bouwen aan een merk, de interactie met jouw klanten is voor ons een waardevolle strategie. Wij geloven in de kracht van delen = vermenigvuldigen.

*Deze rol heeft geen enkele invloed op de deal, wij geloven in feedback van de consument. Tenslotte, hij/ zij is degene die het product/ dienst gaat aanschaffen.

.

Private investment

Wij geloven in de toegevoegde waarde van bedrijfsfinanciering inclusief kennis/ ervaring en bestaande netwerken. Tevens vindt risicokapitaal weinig aansluiten bij banken, waardoor de ondernemer gedwongen wordt tot alternatieve financiering. De private investor zoekt op zijn beurt weer interessante initiatieven om rendement te maken. Vanwege de hoge risico’s worden de participaties vaak vanuit een converteerbare lening of aandelen ingezet.*

*Bekijk hier onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de ondernemer.

.

TS Vision (SDG doelen) & Kenya Child Care

Wij als bedrijf vinden de ondersteuning aan goede doelen ‘de normaalste zaak van de wereld’. Naast de toepassing van SDG doelen, kunnen wij namelijk nog meer Impact creëren. En dit doen wij door onze winst te delen met ‘Kenya Child Care’. Jij als ondernemer draagt hierin dus ook jouw steentje bij. Samen zorgen we ervoor dat we extra goed doen voor onze wereld.

.

Let’s connect & create some impact!

.

Nog twijfels? Luister dan naar deze wijze woorden van Walt Disney…

‘If you can dream it, you can do it!’

.

.

Waarom nieuwe media?

Bijna iedereen zit online TV te kijken, ouderwets beeldbuis TV kijken wordt nauwelijks meer gedaan. Mensen willen doelgerichte informatie krijgen en niet overspoelt worden met allerlei nutteloze items. Daarbij vinden mensen een kijkje in de keuken, erg interessant. Eveneens het bouwen aan een merk, ambassadeur zijn. Ergens voor staan. Dat bieden wij.

.

Neuromarketing

Volgens succesvolle bedrijven bestaat meer dan 80% van hun acties & strategieën uit marketing. Maar wat als je deze marketing ook nog eens weet op te schalen? Neuromarketing prikkelt het reptielenbrein, het onderbewustzijn van mensen. Waardoor je meer gewenste resultaten creëert, je weet mensen op een positieve manier te beïnvloeden, dus je behaald meer rendement binnen jouw onderneming. Hoe je dat precies doet? Dat weten wij.

.

Wie zijn wij?

Tamara Straatman (TS Vision) is een Impact investor met een media & marketing achtergrond. Ze is een visionair, wereldverbeteraar en strateeg. Als ondernemer heeft ze jarenlange ervaring in de food, retail en NLP coaching/ training. Nu zet ze haar (informal investors & Impact ondernemers) netwerk in met als doel IMPACT creëren. Met TS Vision ondersteunt ze projecten die impact creëren in onze wereld, voor zowel mens, als dier & milieu. TS Vision is een investeringsmaatschappij die ondersteuning geeft aan projecten, zoals Connecting MPN, Lifestyling ME & Kenya Child Care.

Ron Willemen is de COO van TS Vision. Hij heeft jarenlang bij een groot familiebedrijf gewerkt als productmanager & eventmanager. Zijn focus is trendsettend en marktleider te zijn binnen zijn branche. Tevens heeft hij als ondernemer jarenlange ervaring in de food & retail. Hij heeft hiermee geen windeieren gelegd, en zijn taak is dan ook om het rendement van de onderneming flink te verhogen.

John Erwich is werkzaam als Funding Officer met als focus bancaire- en alternatieve financieringen, M&A/ MBO/ MBI, bridging & joint ventures zowel in Nederland als China, Hong Kong en het Midden-Oosten. John heeft een groot netwerk aan Family Offices, Fondsen & private investors. In samenwerking met TS Vision bundelen zij elkaars netwerken.

.

Interesse?

Krijg jij ook een fijn onderbuikgevoel bij onze werkzaamheden? Begrijp jij de waardevermeerdering van kennis/ expertise en netwerk vergroten, naast enkel (een droge) financiering? En snap je daarbij ook de toegevoegde waarde van een betrokken consument, een ambassadeur van jouw product/ dienst die actief meebouwt aan jouw merk? En steun je 1 of meerdere SDG doelen met jouw onderneming? Steun dan samen met ons ‘Kenya Child Care’, zodat we nog meer Impact kunnen realiseren. Want delen = vermenigvuldigen!

.

Meld jezelf nu direct aan als innovatieve en duurzame ondernemer

.

  • Ben je een student met een goed businessplan?
  • Ben je een beginnend ondernemer met een start-up?
  • Of heb je juist geen financieringsbehoefte, maar zoek je wel kennis & expertise in jouw branche en/ of een goed netwerk hierin?

Wellicht is er een oplossing voor jouw vraagstuk. Neem contact met ons op, zodat wij kunnen beoordelen of wij iets voor jou kunnen betekenen hierin.

.