• Ben jij een informal investor? En op zoek naar pitches en Impact ondernemers waarvan jouw zakelijke bloed sneller gaat stromen?
  • Wil jij doelgerichte pitches ontvangen? De ‘paperclip’ onder de pitches die past bij jouw profiel als investeerder. Wel zo handig denken wij!
  • En het allerbelangrijkste, ben jij op zoek naar een interessant rendement, in ruil voor jouw kennis, expertise & netwerk?

Dan zijn wij een goede match!

.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken informal investors die naast financiering, ook hun kennis en netwerk ter beschikking stellen. Jij als investeerder, die enthousiast wordt van een zakelijke uitdaging. Een goed rendement wil behalen op jouw investering, maar boven alles met onwijs veel plezier actief betrokken wil zijn bij het realiseren van dit zakelijke succes. Onze pitches komen van innovatieve en Impact ondernemers, die net als jou op zoek zijn naar deze succesvolle matchmaking.

.

Wat doen wij?

Wij verzorgen een intensief traject aan de ondernemer, vanaf de pitch tot aan de aftersales. Hierdoor bezorgen wij jou als investeerder de beste pitches, businessplannen met vele mogelijkheden om een groot succes te realiseren en uiteraard een realistische exit-strategie. Concreet gezegd, we poetsen de pareltjes en leggen de juwelen in onze toonbank. De uiteindelijke deal closing doe jij zelf, wij geven geen enkel advies hierin. Na de deal komen wij weer volop in actie. Later hierover meer!

.

Hoe werkt het?

.

Inschrijving

Voordat we jou de beste pitches kunnen toesturen, hebben we uiteraard jouw gegevens nodig. Je krijgt bij ons een online, eventueel een anoniem profiel. Als investeerder krijg je enkel pitches die passen bij jouw interesses. Wel zo gemakkelijk toch?

.

Pitch 

Ping! Via een persoonlijk bericht krijg jij melding van een pitch. Deze pitch verschijnt online op ons platform en jij kunt als investeerder jezelf direct inschrijven voor een online meeting met deze ondernemer. Je ontvangt enkel interessante pitches die passen bij jouw profiel. Kortom, we laten jullie kennis maken met elkaar op een interactieve & tijdbesparende manier.

.

Meetings

Koffie, thee, interessante pitches & Impact ondernemers. Na de eerste online meeting organiseren wij een live meeting voor de geïnteresseerde investeerder(s). Hierbij krijg jij, maar ook zeker de andere partij de kans om vragen te stellen, vragen te verduidelijken en de mogelijkheid om verdere afspraken te maken met elkaar. Wanneer beide (of meerdere) partijen tot een vruchtbare samenwerking komen, hebben we een zakelijke deal!*

*Wij zijn niet bevoegd advies te geven in zakelijke deals. Wij faciliteren enkel de ontmoeting tussen ondernemer en investeerder. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

.

De Deal

Gefeliciteerd! Je hebt een deal met de ondernemer gesloten. Mogelijk is een deel van de financiering middels crowdfunding behaald, mogelijk zijn er meerdere investeerders die samen met jou en de ondernemer tot een deal zijn gekomen. Maar het moge duidelijke zijn, het spel van ondernemen is begonnen! De jacht naar (zakelijk) succes is geopend…

..

Crowdfunding

Soms is het zinvol om naast een informal investor, ook de financieringsbehoefte (deels) te bemiddelen via de crowd. Ook dit regelen wij. Via onze partner in crowdfunding plaatsen wij dit vraagstuk. Zij zijn uiteraard AFM geregistreerd.

.

Wij geloven in de kracht van neuromarketing, sales en nieuwe media!

.

..

Meer uitleg over onze werkwijze

Online platform (consument)

Via ons platform leert de consument de onderneming goed kennen. De ondernemer is uiteraard het gezicht van de onderneming. En diegene bepaalt ook uiteindelijk het succes, met jou aan de zijde.* Hoe we dat doen? We creëren een vertrouwensband, een gunfactor en een beslissende rol.** De consument als ambassadeur van het bedrijf. Het samen bouwen aan een merk, de interactie met klanten is voor ons een waardevolle strategie. Wij geloven in de kracht van delen = vermenigvuldigen.

* De investeerders profielen zijn op geen enkele manier zichtbaar voor de consument. 

** Deze rol heeft geen enkele invloed op de deal, wij geloven in feedback van de consument. Tenslotte, hij/ zij is degene die het product/ dienst gaat aanschaffen.

.

Private investment

Wij geloven in de toegevoegde waarde van bedrijfsfinanciering inclusief kennis/ ervaring en bestaande netwerken. Tevens vindt risicokapitaal weinig aansluiten bij banken, waardoor de ondernemer gedwongen wordt tot alternatieve financiering. De private investor zoekt op zijn beurt weer interessante initiatieven om rendement te maken. Vanwege de hoge risico’s worden de participaties vaak vanuit een converteerbare lening of aandelen ingezet.

.

TS Vision (SDG doelen) & Kenya Child Care

Wij als bedrijf vinden de ondersteuning aan goede doelen ‘de normaalste zaak van de wereld’. Naast de toepassing van SDG doelen, kunnen wij namelijk nog meer Impact creëren. En dit doen wij door onze winst te delen met ‘Kenya Child Care’. Jij als investeerder draagt hierin dus ook indirect jouw steentje bij. Samen zorgen we ervoor dat we extra goed doen voor onze wereld.

.

Let’s connect & create some impact!

.

Nog twijfels? Luister dan naar deze wijze woorden van Walt Disney…

‘If you can dream it, you can do it!’

.

.

Waarom nieuwe media?

Bijna iedereen zit online TV te kijken, ouderwets beeldbuis TV kijken wordt nauwelijks meer gedaan. Mensen willen doelgerichte informatie krijgen en niet overspoelt worden met allerlei nutteloze items. Daarbij vinden mensen een kijkje in de keuken, erg interessant. Eveneens het bouwen aan een merk, ambassadeur zijn. Ergens voor staan. Dat bieden wij.

.

Neuromarketing

Volgens succesvolle bedrijven bestaat meer dan 80% van hun acties & strategieën uit marketing. Maar wat als je deze marketing ook nog eens weet op te schalen? Neuromarketing prikkelt het reptielenbrein, het onderbewustzijn van mensen. Waardoor je meer gewenste resultaten creëert, je weet mensen op een positieve manier te beïnvloeden, dus je behaald meer rendement binnen de onderneming. Hoe je dat precies doet? Dat weten wij.

.

Wie zijn wij?

Tamara Straatman (TS Vision) is een Impact investor met een media & marketing achtergrond. Ze is een visionair, wereldverbeteraar en strateeg. Als ondernemer heeft ze jarenlange ervaring in de food, retail en NLP coaching/ training. Nu zet ze haar (informal investors & Impact ondernemers) netwerk in met als doel IMPACT creëren. Met TS Vision ondersteunt ze projecten die impact creëren in onze wereld, voor zowel mens, als dier & milieu. TS Vision is een investeringsmaatschappij die ondersteuning geeft aan projecten, zoals Connecting MPN, Lifestyling ME & Kenya Child Care.

Ron Willemen is de COO van TS Vision. Hij heeft jarenlang bij een groot familiebedrijf gewerkt als productmanager & eventmanager. Zijn focus is trendsettend en marktleider te zijn binnen zijn branche. Tevens heeft hij als ondernemer jarenlange ervaring in de food & retail. Hij heeft hiermee geen windeieren gelegd, en zijn taak is dan ook om het rendement van de onderneming flink te verhogen.

John Erwich is werkzaam als Funding Officer met als focus bancaire- en alternatieve financieringen, M&A/ MBO/ MBI, bridging & joint ventures zowel in Nederland als China, Hong Kong en het Midden-Oosten. John heeft een groot netwerk aan Family Offices, Fondsen & private investors. In samenwerking met TS Vision bundelen zij elkaars netwerken.

.

Interesse?

Jij als investeerder begrijpt de waardevermeerdering van kennis/ expertise en netwerk delen, naast enkel het toepassen van (een droge) financiering. Je snapt daarbij ook de toegevoegde waarde van een betrokken consument, een ambassadeur van het product/ dienst die actief meebouwt aan het merk van de ondernemer. En naast een interessant rendement, steun je 1 of meerdere SDG doelen met jouw vermogen, want wij doen enkel zaken met Impact ondernemers. Daarbij steunen wij als platform ‘Kenya Child Care’, zodat we tegelijkertijd nog meer Impact kunnen realiseren. Want delen = vermenigvuldigen!

.

Meld jezelf nu direct aan als (innovatieve en Impact) informal investor.

.