TS Vision ondersteunt en participeert in projecten

met als missie; 

het creëren van impact in onze wereld.

.

Connecting Money, People & Nature

Momenteel ontwikkelen wij een nieuw online TV platform, waarin wij Impact ondernemers in contact brengen met Private Investment. Ons platform bestaat uit een interactieve site waarbij we de consument/ kijker een toegevoegde rol geven, zodat de onderneming meer betrokkenheid en succes realiseert.

Denk hierbij aan een combinatie van Sharktank, The Voice & TellSell in de stijl van Oprah. Inmiddels hebben we al een grote groep geïnteresseerde investors, zijn we druk bezig met de realisatie van interessante partnerships en hebben we uiteraard ook enthousiaste ondernemers die gebruik willen maken van ons concept. Is jouw interesse ook gewekt?

Meld je nu aan als partner, ondernemer of investeerder! Of bekijk hier meer informatie.

.

Lifestyling ME

Naast Connecting MPN zijn we druk bezig met de bouw van ons vloggers platform; Lifestyling ME. Een platform bestaande uit een interactieve site waarbij de consument o.a. beloond wordt met gratis items. Ook hier richten we ons op Impact ondernemers die met hun product of dienst het verschil in onze wereld maken.

Denk aan een ‘groene’ bol.com, een etalage met producten/ diensten die er toe doen. Een vaste club ambassadeurs van jouw merk, maar ook die van collega’s. Zodat we samen een grote groep ambassadeurs om onszelf heen vormen, met allemaal dezelfde interesses; IMPACT creëren & consumeren.

Het platform wordt ter beschikking gesteld aan de ondernemers/ deelnemers aan Connecting MPN. Tevens zijn alle andere ondernemers die 1 of meerdere SDG doelen nastreven, ook van harte welkom op ons vloggers platform.

Heb jij een interessant product/ dienst voor onze kijkers? Bekijk hier alle informatie.

.

Kenya Child Care

TS Vision ondersteunt naast projecten die impact creëren, ook stichting ‘Kenya Child Care’. Wij delen onze winst met het goede doel, zodat we dubbel impact kunnen creëren. Wij hopen dat jij net als ons, dezelfde idealen nastreeft.

Ben jij een Impact ondernemer, een collega investeerder of een consument die geïnteresseerd is in onze visie, dan wel producten en/ of diensten, bezoek dan een van onze platformen waarbij wij samen impact kunnen creëren. Want op die manier draag jij ook je steentje bij aan dit prachtige initiatief.

Kenya Child Care is een rescue centre, bedoeld voor kinderen in acute nood. Kinderen die te vondeling worden gelegd of letterlijk worden gedumpt als vuilnis. Stichting Kenya Child Care biedt deze kinderen hulp en opvang voor de duur van maximaal een jaar in het rescue centre.

Lees hier meer over Kenya Child Care.

.