Tamara Straatman

CEO

Tamara Straatman is een Impact investor met een media & marketing achtergrond. Ze is een visionair, wereldverbeteraar en strateeg. Als ondernemer heeft ze jarenlange ervaring in de food, retail en NLP coaching/ training. Nu zet ze haar (informal investors & Impact ondernemers) netwerk in met als doel IMPACT creëren. Met TS Vision ondersteunt ze projecten die impact creëren in onze wereld, voor zowel mens, als dier & milieu.

Wil je meer weten over Tamara?

Bezoek hier Tamara’s LinkedIN profiel.

.

Ron Willemen

COO

Ron Willemen is de COO van TS Vision. Hij heeft jarenlang bij een groot familiebedrijf gewerkt als productmanager & eventmanager. Zijn focus is trendsettend en marktleider te zijn binnen zijn branche. Tevens heeft hij als ondernemer jarenlange ervaring in de food & retail. Hij heeft hiermee geen windeieren gelegd, en zijn taak is dan ook om het rendement van de onderneming flink te verhogen. 

Wil je meer weten over Ron?

Bezoek hier Ron’s LinkedIN profiel.

.Johnf

John Erwich

FO, partner TS Vision

John is werkzaam als Funding Officer met als focus bancaire- en alternatieve financieringen, M&A/ MBO/ MBI, bridging & joint ventures zowel in Nederland als China, Hong Kong en het Midden-Oosten. John heeft een groot netwerk aan Family Offices, Fondsen & private investors. In samenwerking met TS Vision bundelen zij elkaars netwerken.

Wil je meer weten over John?

Bezoek hier John’s LinkedIN profiel.


Wil je in contact komen met Tamara, Ron en/ of John?

Mail ons dan via info@tsvision.eu of vul ons contactformulier in. 

.