TS Vision ondersteunt en participeert in projecten met als missie, 

het creëren van impact in onze wereld.

.

Join the Stribe

We bouwen aan een impact community waar investeerders, ondernemers en consumenten connecten met elkaar. Zodat we samen de wereld kunnen veranderen, in een duurzame en vriendelijke plek waar we ons geluk kunnen voortleven. Wij lanceren onze impact community in het voorjaar van 2020.

Meld je nu aan als partner, ondernemer of investeerder! Of bekijk hier meer informatie.

.

Paper on the Rocks

De papierindustrie is een van de grootste vervuilers ter wereld. Wij gebruiken boomvrije, grondstoffen-vriendelijke papiersoorten. Gemaakt van bijvoorbeeld steenafval en landbouw afval zijn onze notitieboeken van de hoogste kwaliteit. Om notitieboeken duurzaam te maken, moet je het hele productieproces onder de loep nemen. Niet alleen de papiersoort die je gebruikt. Ook de gebruikte inkten, bindmiddelen en drukproces. Je zult positief verrast zijn om te zien dat er al bijzonder goede alternatieven op de markt zijn, zonder dat je op kwaliteit in hoeft te leveren!

Lees hier meer over Paper on the Rocks.

.

Kenya Child Care

TS Vision ondersteunt naast projecten die impact creëren, ook stichting ‘Kenya Child Care’. Wij delen onze winst met het goede doel, zodat we dubbel impact kunnen creëren. Ons doel is om de best mogelijke oplossing te vinden voor kinderen in een crisissituatie omdat zij recht hebben op een stabiele toekomst!

Lees hier meer over Kenya Child Care.

.